Завантаження ...
banner

Рік ув'язнення за незаконну риболовлю

Під час судового засідання прокурором доведено, що мешканець Ріпкинського району на річці Сож поблизу с. Клубівка здійснював незаконний вилов риби за допомогою забороненого знаряддя лову – електровудки.

Браконьєрство, Чернігівщина, позбавлення волі за браконьєрство, Чернігівщина
Під час судового засідання прокурором доведено, що мешканець Ріпкинського району на річці Сож поблизу с. Клубівка здійснював незаконний вилов риби за допомогою забороненого знаряддя лову – електровудки, повідомляє
 mynizhyn.com

Громадянин був затриманий представниками Державної прикордонної служби України. Під час затримання він чинив опір прикордонникам та намагався позбутися знаряддя лову.
Незважаючи на те, що обвинувачений свою вину не визнав, суд проаналізував надані стороною обвинувачення докази та визнав громадянина винним у незаконному вилові риби та опорі представникам правоохоронних органів.

Вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області браконьєру визначено покарання у виді одного року позбавлення волі. Крім того, судом задоволено позов прокурора про стягнення шкоди, заподіяної незаконним виловом риби, у розмірі 15 тисяч гривень.

Вирок не набрав законної сили.

За матеріалами Чернігівської окружної прокуратури

Титульне фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: