Завантаження ...
banner

Ніжинців з паперовими направленнями не обслуговуватимуть у лікарні

З 1 квітня Національна Служба Здоров’я України не оплачує медичні послуги, які надаються за направленням в паперовій формі. Зважаючи на вище викладене КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького» звертається до жителів м. Ніжина з проханням вирішити питання декларування у сімейного лікаря...

Ніжин, направлення, лікарня

З 1 квітня Національна Служба Здоров’я України не оплачує медичні послуги, які надаються за направленням в паперовій формі.

Зважаючи на вище викладене КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького» звертається до жителів м. Ніжина з проханням вирішити питання декларування у сімейного лікаря (якщо ця процедура ще не проведена) та при виникненні потреби в госпіталізації в лікарню, необхідно отримати у сімейного лікаря направлення в електронному варіанті, за виключенням невідкладних станів, при яких госпіталізація проводиться бригадою швидкої медичної допомоги.
За паперовим направленням лікарня не має можливості госпіталізувати пацієнта та надавати медичну допомогу за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: