Завантаження ...
banner
banner

Ніжинським 11-класникам до уваги: змінено дату проведення пробного ЗНО

Дату проведення пробного ЗНО для абітурієнтів з окремих регіонів змінили з огляду на припинення руху громадського транспорту — за таких умов дістатися пунктів тестування за відсутності приватних засобів пересування просто неможливо.

пробне ЗНО, ЗНО, Чернігівщина, перенесення дати пробного ЗНО, Ніжин
Дату проведення пробного ЗНО для абітурієнтів з окремих регіонів змінили з огляду на припинення руху громадського транспорту — за таких умов дістатися пунктів тестування за відсутності приватних засобів пересування просто неможливо.

Цьогоріч через пандемію пробне ЗНО з усіх предметів (української мови, української мови і літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, а також англійської, французької, німецької та іспанської мов) проходитиме одночасно. Тобто кожен зможе особисто взяти участь лише в тестуванні з однієї дисципліни. Додатково всі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть завантажити тестові зошити з будь-яких інших предметів з цього переліку та пройти тестування вдома.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у Києві та Чернігівській області перенесено з 10-го на 24 квітня. В інших регіонах тренувальне тестування відбудеться за планом, інформує прес-служба МОН.

Абітурієнти, які складуть тренувальне ЗНО 10 квітня, вноситимуть свої відповіді до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10—14 квітня, а ті, хто пройде його 24 квітня, упродовж 24—28 квітня.

Щоб такі вступники краще ознайомилися із завданнями з інших предметів, з 10 до 28 квітня у їхніх електронних кабінетах буде розміщено «бонусні тести», які можна пройти вдома і внести результати виконання у відповідний сервіс упродовж 10—28 квітня. Оцінки за пробне ЗНО з’являться в особистих кабінетах усіх його учасників до 30 квітня.

Тренувальне ЗНО відбуватиметься з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів, тож абітурієнтів просять дотримуватися правил соціального дистанціювання, перебувати в масках і мати із собою дезінфектори, а в разі виникнення симптомів ГРВІ — залишатися вдома. За цих умов учасник зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Оскільки епідеміологічна ситуація може змінитися, усіх вступників просять напередодні проведення пробного ЗНО зайти в свої електронні кабінети та ознайомитися з розміщеною там інформацією, а, крім того, стежити за повідомленнями на сайтах УЦОЯО, МОН та сторінках освітнього відомства у соцмережах.

golos.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: