Завантаження ...
banner
banner

Екскурсія соліста «Атитіл» у Ніжині: дуже тепло і дуже ніжно…(ВІДЕО)

Мороз в -20 градус не спинив завзятості молодого вокаліста пізнати наше унікальне місто! Нещодавно знамените, хоча і невеличке, сіверське містечко шаленіло! Вперше, за тривалий карантин, у Ніжині мав пройти концерт «HELLO ТУР»...

Антитіла, Тарас Тополя, Ніжин, концерт, HELLO ТУР
Нещодавно знамените, хоча і невеличке, сіверське містечко шаленіло! Вперше, за тривалий карантин, у Ніжині мав пройти концерт «HELLO ТУР» легендарного, мега популярного гурту «Антитіла».

Квитки були розкуплені миттєво. Головний медіаресурс (посилання на нас) проводив розіграш двох безкоштовних квитків і охочих  було більше ніж достатньо! Ніжинці скучили за драйвом, розвагами та концертами! 

І ось довгочікувана подія, зал шаленіє, Тарас Тополя – фронтмен гурту «Антитіла», просто розриває зал своєю енергетикою, а глядачі піддаються на це драйвове дійство та запалюють на повну!

Журналістів ресурсу mynizhyn.com також запросили на концерт. За посиланням, до вашої уваги якісні світлини, аби ви згадали той енергетично заряджений вечір!

Достеменно відомо, що Тарас Тополя не лише дав два концерти в Ніжинському ДК, а й пройшовся екскурсію по нашому древньому та славетному місту. 

Мороз у -20 градус не спинив завзятості молодого вокаліста пізнати наше унікальне місто!

Отже, ніжинці та гості міста,  переглядайте відео з екскурсії Тараса Тополі та насолоджуйтеся приємними спогадами!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: