Завантаження ...
banner

Ніжинську вчительку відзначили у всеукраїнському конкурсі

18 лютого відбулося нагородження переможців та лауреатів другого туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021», який 26-й рік поспіль проводиться з метою підвищити престижність професії вчителя у суспільстві, виявити творчих компетентних педагогів в умовах розбудови української школи.

Ніжин, вчителька, відзнака

Днями відбулося нагородження переможців та лауреатів другого туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021», який 26-й рік поспіль проводиться з метою підвищити престижність професії вчителя у суспільстві, виявити творчих компетентних педагогів в умовах розбудови української школи.

Найкращі педагоги та керівники закладів освіти спробували власні сили у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література» і гідно пройшли всі конкурсні випробовування, продемонструвавши професійну майстерність, компетентність, свої творчі здобутки.

Начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький, проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Ірина Лисенко та голова Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Матвеєва  привітали переможців другого туру обласного конкурсу.

У номінації «Українська мова та література» відзначили ніжинку Світлану Шевченко, вчителя української мови та літератури Ніжинської гімназії № 3.

Нагадаємо, щорічний всеукраїнський конкурс «Учитель року» покликаний формувати нове покоління педагогів, які утверджують педагогічні інновації та формують світогляд модерної української нації. Конкурс сприяє професійному зростанню вчителя, популяризації його педагогічних здобутків та об’єднує творчу педагогічну спільноту Чернігівщини


Джерело: Челайн

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: