Завантаження ...
banner

Ніжинський авіаційний загін святкує 22-у річницю з Дня створення

Згуртований і дружній колектив відгукується не лише на заклик «SOS» в межах України, але й закордоном їх вже добре знають.

Спеціальний авіаційний загін Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, ніжинські рятувальники

22 лютого 2021 року 
Спеціальний авіаційний загін Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України святкує 22-у річницю з Дня створення.

Повідомляє 
mynizhyn.com

Гасити полум’я з неба, організовувати пошукові заходи та багато іншого – це подвиг для звичайних громадян і буденність для них! Згуртований і дружній колектив відгукується не лише на заклик «SOS» в межах України, але й закордоном їх вже добре знають.

"Авіація ДСНС України не раз довела свою спроможність у вирішені складних завдань по ліквідації надзвичайних ситуацій і готовність виконувати завдання, які ставить перед нею держава. І гордість переповнює, за те що ми називаємось авіацією ДСНС України. Небо сприймає та цінує тільки самовідданих професіоналів, сміливих  і сильних", - зазначається на сайті Спеціального авіаційного загону ОРС ЦЗ ДСНС України. 

Щиро дякуємо особовому складу загону за сумлінну службу 
і зразкову працю! Бажаємо Вам та Вашим родинам добра і злагоди, міцного здоров’я і благополуччя, оптимізму, нових звершень у почесній справі служіння Україні!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: