Завантаження ...
banner

У Ніжині вшанували Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 19 лютого, біля пам’ятного знаку "Герої не вмирають" спільною молитвою та покладанням квітів вшанували пам’ять загиблих Героїв. До молитви долучилися військовослужбовці, учасники АТО/ООС та їх сім'ї, духовенство різних конфесій, представники влади, зокрема міський голова Олександр Кодола...

Ніжин, мітинг, Герої_Небесної_Сотні

Ніжин пам’ятає… У ці дні ми відзначаємо сьому річницю пам’яті Героїв Небесної Сотні — надзвичайних людей із чистими серцями. Їхня віра у свою країну, рішуче бажання боротися з несправедливістю, жорстокістю режиму і лицемірством стали зразком мужності, мудрості та жертовності для нас та наступних поколінь.

Сьогодні, 19 лютого, біля пам’ятного знаку "Герої не вмирають" спільною молитвою та покладанням квітів вшанували пам’ять загиблих Героїв. До молитви долучилися військовослужбовці, учасники АТО/ООС та їх сім'ї, духовенство різних конфесій, представники влади, зокрема міський голова Олександр Кодола, працівники виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час Революції гідності в листопаді 2013 року – лютому 2014 року, поклали квіти до пам’ятного знаку та схилили свої голови перед невмирущим подвигом Героїв.

Ми не можемо дозволити собі забути Революцію Гідності й подвиг Героїв Небесної сотні. Вони пожертвували життям заради нашої свободи. Тепер нам треба жити і трудитися так, щоб їх жертва не була даремною. Зробити все, щоб ці події не просто залишилися статистичною згадкою в історії, а щоб справді докорінно змінили майбутнє нашої держави. Світла пам'ять Героям, які віддали свої життя за нову й вільну Україну!

Джерело: Ніжинська міська рада

Ніжин, мітинг, Герої_Небесної_Сотні












Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: