Завантаження ...
banner
banner

Фури псують життя: у Ніжині готуються обмежити рух вантажівок

У Ніжині планують обмежити рух великотонажного транспорту та повернути норму за якою містом можуть рухатися лише вантажівки не важчі за 12 тон.Про це на засіданні виконавчого комітету Ніжинради зазначив міський Олександр Кодола.

Ніжин, фура, вантажівка, рух, обмеження

У Ніжині планують обмежити рух великотонажного транспорту та повернути норму за якою містом можуть рухатися лише вантажівки не важчі за 12 тон, повідомляє mynizhyn.com

Про це на засіданні виконавчого комітету Ніжинради зазначив міський голова Олександр Кодола

На наступне засідання виконкому відповідні відділи мають підготувати проект рішення. Рініше діяло обмеження 12 тон, яке у минулі роки скасували і запровадили - 18 тон.  Так псується дорожнє покриття, страждають будівлі. 

Від ніжинців до виконавчого комітету стабільно надходить багато скарг з цього приводу.

Присутня мешканка вулиці І. Франка Галина Карачук підтвердила, що фури буквально псують життя. Мало того, що у хаті все трясеться, коли такі машини проїжджають повз, так вони ще й рухаються уночі.

Заступник начальника Ніжинського відділу поліції Олександр Чепурний, зауважив, що навіть пуста фура важить близько 15-16 тон, тому подібне врегулювання проблеми необхідне і поліція цьому сприятиме.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: