Завантаження ...
banner
banner

Ніжинського фотографа шантажують на "кругленьку" суму

Пропозиції непристойного характеру та відверто дивну поведінку побачили сьогодні ніжинці у Фейсбуці від відомого ніжинського фотографа Миколи Хондогого

шантаж, Ніжин, фотограф
Пропозиції непристойного характеру та відверто дивну поведінку побачили сьогодні ніжинці у Фейсбуці від відомого ніжинського фотографа Миколи Хондогого.

Як виявилося згодом, його сторінку зламав невідомий, що представився Романом.

Від імені Миколи Васильовича він коментував світлини деяких ніжинок та пропонував їм фотосесії в оголеному вигляді за участю декількох чоловіків.

З етичних міркувань редакція mynizhyn  не буде демонструвати подібний контент.

Простим псуванням репутації Миколи Хондогого цей випадок не закінчився, за те, щоб дати спокій фотографу так званий Роман вимагає 100 000, якою валютою не відомо.
шантаж, Ніжин, фотограф

Створення ботів зі світлинами "жертв» або зламування сторінок вже давно являється одним з видів шахрайства, але серед ніжинської спільноти подібних випадків раніше не виникало.

Якщо ви помітили у Фейсбуці дивну, обурливу поведінку ваших знайомих або друзів, то зателефонуйте їм особисто, чи надішліть скаргу службі підтримки ФБ. Профіль буде тимчасово  заблоковано до прояснення ситуації. Краще втратити на декілька годин свій профіль ніж репутацію.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: