Завантаження ...
banner
banner

Скейт-майданчик ніжинцям поки "не світить"?

На території колишнього танцювального майданчика у парку Шевченка для ніжинців хочуть облаштувати скейт-майданчик. Про це говорили у пятницю, 20 листопада, на засіданні бюджетної комісії. Ще влітку цього року журналістам сайту mynizhyn.com

скейт-майданчик, комісія, проект

На території колишнього танцювального майданчика у парку Шевченка для ніжинців хочуть облаштувати скейт-майданчик. Про це говорили у пятницю, 20 листопада, на засіданні бюджетної комісії. 

Ще влітку цього року журналістам сайту mynizhyn.com розповідав головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Сергій Білодід: "Відділом з питань фізичної культури та спорту, разом з директором МЦ "Спорт для всіх", було обстежено спортивну інфраструктуру парка Шевченка для визначення земельної ділянки під скейт-майданчик. Для даного виду спорту підходить ділянка, розташована на місці колишнього танцювального майданчика, що за спортивним комплексом.

Там гарна основа, асфальтове покриття і навіть є вишка для скелелазіння. Тож тут можна облаштувати не просто скейт-майданчик, а майданчик для екстримальних видів спорту".  

Але справа в тому, що далі розмов поки що "не пішло". Як було зазначено на комісії, ще навіть немає проекту, а відповідальний за це відділ спорту, який є замовником.

У ході обговорень було озвучено суму коштів, необхідну для проектування: близько 50 тис. грн.

На питання ще чекає розгляд як мінімум, на двох комісіях: з питань спорту та житлово-комунального господарства.

Валентина Пильник
Фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: