Завантаження ...
banner
banner

За минулу добу COVID-19 виявили у 96 ніжинців

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 19 листопада в області зафіксовано 200 нових випадків COVID-19. Захворювання виявлено у 28 чернігівців, 96 ніжинців,

COVID-19, хворі, одужали, Ніжин, район

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 19 листопада в області зафіксовано 200 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявлено у 28 чернігівців, 96 ніжинців, 24 жителів Носівського району, 16  – Козелецького, 12 – Чернігівського та 8 – Ріпкинського. По п’ять випадків інфікування у Борзнянському і Сновському районах, троє хворих у Бобровицькому, двоє у Менському та один у Семенівському районах. З них десять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 140 осіб. З них двадцять сім чернігівців, 18 ніжинців, вісім прилучан, стільки ж мешканців Новгород-Сіверського району. Одужало 15 жителів Чернігівського, дев’ять – Борзнянського, тринадцять – Козелецького районів. По сім одужавших у Корюківському, Ніжинському та Ріпкинському районах, по чотири у Бахмацькому і Сосницькому, по три в Ічнянському й Прилуцькому. Шестеро хворих одужало у Носівському районі та один у Варвинському. З них двадцять сім людей перебували на госпіталізації, повідомляє Чернігівська ОДА.

Станом на 8.00 год. 20.11.2020 р. в Ніжинській міській лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 74 пацієнта з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 57 пацієнтів з пневмонією.

По напрямку «коронавірусна хвороба» лікарня працює останнім часом зі значним первантаженням ліжкового фонду, пише Ніжинська Міськлікарня.

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: