Завантаження ...
banner

Хто накинув оком на територію Ніжинської військової частини А 4558? Відео

У суботу, 10 жовтня, перед військовою частиною А 4558 зібрався мітинг із плакатами. Це люди протестували проти ліквідації військової частини. Не пропустили цей захід і місцеві політики

територія, військова частина, розформування

У суботу, 10 жовтня, перед військовою частиною А 4558 зібрався мітинг із плакатами. Це люди протестували проти ліквідації військової частини. Не пропустили цей захід і місцеві політики... Та незважаючи на це, з військової частини продовжують вивозити техніку і матеріали. 

Раніше ми писали: Одну з військових частин у Ніжині хочуть ліквідувати. Працівники просять допомоги
 
Журналісти програми "Гроші" з 1+1 намагались з'ясувати кому ж вигідно розформування військових частин. Нагадаємо, що під ліквідацію підпала і військова частина поблизу Ічні, де в 2018 році вибухнув склад з боєприпасами.
 
У Ніжині на територію, що займає військова частина, вже накинула оком аграрна фірма, щоб встановити нові сушарки. Це сказали відкрито на камеру журналістам програми "Гроші". На скільки це правда - невідомо, але якщо це виявиться правдою, на Ніжин чекає справжня катастрофа. І ми не перебільшуємо, бо гул від сушарок і зараз чути жителям багатоповерхівок.
 
Зараз активісти і політики намагаються блокувати виїзд з військової частини.
 
Про що розповідали люди журналістам 1+1 дивіться у сюжеті програми "Гроші": 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: