Завантаження ...
banner

Розриті подвір'я і гори грунту: про ремонт тепломереж у Ніжині

До редакції сайту Mynizhyn.com звернулись жителі вулиці Корчагіна, які вже другий місяць обходять, а хто сміливіше - перестрибує розриті труби тепломереж. Також жителі будинку чули таку інформацію, що тепломережі пошкодили

ремонт, тепломережі, Корчагіна

До редакції сайту Mynizhyn.com звернулись жителі вулиці Корчагіна, які вже другий місяць обходять, а хто сміливіше - перестрибує розриті труби тепломереж. Також жителі будинку чули таку інформацію, що тепломережі пошкодили, коли клали нову плитку біля кафе на Шевченка. Також вже понад місяць розрита територія біля дев'яти поверхівки за адресою вулиця Шевченка 97в і на Афганці.

Щоб дізнатися більше про ремонт тепломереж і сроки його виконання журналісти mynizhyn.com звернулися за роз'ясненнями до заступника директора ТОВ "НіжинТеплоМережі" Володимира Школьного.

"Пошкодити тепломережі, кладучи нову плитку, просто нереально, - говорить Володимир Петрович. - Вже давно планували ті будинки переключити до першої ЦТП і відійти від переходу тепломережі під вулицею Шевченка. Тим більше, що просять зняти тепломережу з фасаду школи №9. Тому і було прийнято рішення підключити їх до 1-ї ЦТП через Корчагіна".

Як розповів Володимир Школьний, біля дев'ятиповерхівки на Шевченка одну ділянку вже зробили і зарили (та що ближче до проїжджої частини). А другу ділянку (де йдуть виходи з під'їздів) ще варять, там заважають кабелі, каналізація. Йде заміна труб, бо вони там повністю вийшли із ладу. Вкладати асфальт на ділянках, що були розриті будуть аж тоді, коли всядеться грунт. 

ремонт, тепломережі, Корчагіна

Всі ремонти тепломереж мають закінчити до початку опалювального сезону, а він у Ніжині має розпочатись вже у жовтні, все залежитиме від середньодобової температури повітря.

Наталія Нікітіна

ремонт, тепломережі, Корчагіна

ремонт, тепломережі, Корчагіна

ремонт, тепломережі, Корчагіна

ремонт, тепломережі, Корчагіна

ремонт, тепломережі, Корчагіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: