Завантаження ...
banner

На Чернігівщині затримали хасида, який намагався потрапити до України через болото

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» затримали 42-річного громадянина Ізраїлю, який намагався незаконно перетнути кордон. Чоловік обрав шлях через болото. Про це повідомляє пресслужба ДПС України на своїй сторінці у Facebook

хасиди, кордон, болото

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» затримали 42-річного громадянина Ізраїлю, який намагався незаконно перетнути кордон. Чоловік обрав шлях через болото.

Про це повідомляє пресслужба ДПС України на своїй сторінці у Facebook.

Порушника одразу затримав прикордонний наряд. На іноземця склали адмінматеріали за ч.1 ст. 204 КУпАП, а також відпрацьовані документи щодо проставлення заборони в’їзду в Україну терміном на 5 років. Він буде примусово повернутий на суміжну сторону.

Нагадаємо, 14 вересня в Україну з боку Білорусі почали прибувати їзраїльські паломники-хасиди, аби потрапити до Умані на святкування Рош га-Шана. В зв'язку з цим, в пункті пропуску «Нові Яриловичі» тимчасово обмежили пропуск транспортних засобів та громадян

За словами голови Державної прикордонної служби України Сергія Дейнеко, прогнозується прибуття до лінії кордону в Чернігівській області до тисячі осіб.

Джерело: Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: