Завантаження ...
banner
banner

Ще один ніжинець скалав ЗНО на 200 балів. Вітаємо!

Мицик Сергій Вадимович - по 200 балів з математики та фізики на цьогорічному ЗНО! Народився в березні 2003 року. Мати – Мицик Лариса Миколаївна, викладач історії при НДУ ім. М. Гоголя

ЗНО, 200 балів, Сергій Мицик

Мицик Сергій Вадимович - по 200 балів з математики та фізики на цьогорічному ЗНО! Народився в березні 2003 року. Мати – Мицик Лариса Миколаївна, викладач історії при НДУ ім. М. Гоголя.
 
Повідомляє Анатолій Лінник у Facebook.
 
В 2009 році прийшов до першого класу Ніжинської гімназії №16. Перша вчителька - Шафрай Тетяна Іванівна. Мама бачила хлопця гуманітарієм, а він вперто віддавав уподобання математиці.

Читайте також: Ніжинець на ЗНО отримав 200 балів з математики і фізики
 
У 2013 році Сергійко закінчив 4 клас і перейшов у старшу школу. Вчителі були обізнані про здібності здобувача знань і вдало прийняли естафету. Математик - Іванова Катерина Григорівна та фізик – Овдієнко Тетяна Володимирівна крок за кроком удосконалювали його знання та вміння. Навчаючись у 7 та 8 класах він був переможцем олімпіади з математики, та мав 2 місце на олімпіаді з фізики. У 2016-17р. отримав диплом 2 ступеня Всеукраїнської олімпіади з хімії (вчитель – Філанчук С.В.). За заслуги в 2017 році отримав стипендію Ніжинської міської ради «Обдарована дитина».
 
В цьому ж році, закінчивши 8 клас, він вступив до Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Т.Шевченка.
 
Там продовжив своє навчання і вдалі виступи на олімпіадах. В цьому навчальному році він на 3 етапі Всеукраїнської олімпіади з математики Мицик С. здобув 1 місце. Одним з останніх здобутків було 2 місце команди України ( до складу якої входив і Сергій) на 12 міжнародній олімпіаді Romanian Master of Mathematics, що проходила в лютому 2020 року в місті Будапешті. Це найкращий в історїї виступ команди України. Серед 107 учасників з 19 країн Європи, Азії, Північної та Південної Америки Сергій в індивідуальному заліку здобув срібну медаль.
 
Успіхів Сергію в його подальшому навчанні і житті!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: