Завантаження ...
banner

На Чернігівщині у двох призовників на строкову службу виявили коронавірус

У двох призовників на строкову службу на Чернігівщині виявили коронавірус. Про це сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції сказав заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван. Повідомляє suspilne.media

коронавірус, призовники, служба

У двох призовників на строкову службу на Чернігівщині виявили коронавірус. Про це сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції сказав заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван. Повідомляє suspilne.media.

З його слів, інфіковані призовники зі Сновська та Бобровиці.

Захворювання у них виявили під час ПЛР-тестування у районах, до обласного збірного пункту у Чернігові їх не доставляли.

«Якщо звозити 30-40 призовників сюди на збірний пункт і в кого потім буде виявлено Covid-19, то на самоізоляцію ідуть і ці 30-40 чоловік, і персонал, і лікарі, і всі. Тому ми відбираємо зразки для тестування безпосередньо в районах і це дозволяє уникнути інфікування. Ми досягли того результату, якого хочемо. Скажу, що небагато областей пішло на 100 % охоплення ПЛР-тестування призовників. Деякі роблять швидкі тести. Як ви знаєте, вони не дають 100% гарантії», - сказав Андрій Подорван.

Нагадаємо, призов на строкову службу стартував 15 червня. На Чернігівщині до кінця липня планують призвати понад 560 людей.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: