Завантаження ...
banner
banner

Коронавірус у Ніжині: останні новини

На сьогоднішній день у НЦМЛ на цілодобовому стаціонарному лікуванні перебуває 185 осіб. Про це на оперативній нараді повідомив гендиректор О. Костирко. З його слів, у інфекційному відділенні знаходиться 8 пацієнтів

коронавірус, лікування, нагляд

На сьогоднішній день у НЦМЛ на цілодобовому стаціонарному лікуванні перебуває 185 осіб. Про це на оперативній нараді повідомив гендиректор О. Костирко.

З його слів, у інфекційному відділенні знаходиться 8 пацієнтів, з них у 6 – підтверджений діагноз COVID-19, а 2 з пневмоніями знаходяться під обстеженням. Із шести хворих на коронавірус 1 особа з Ніжина, решта п'ять – це жителі Ніжинського та Носівського районів.
 
У обсерваційному відділенні перебуває 2 особи з діагнозом пневмонія, зразки взяті на дослідження. В реанімаційному відділенні перебуває 2 пацієнти, обоє у важкому стані (неврологічного та хірургічного характеру). 

За тиждень на ГРВІ захворіло 39 осіб, з них 16 дітей і 23 дорослі.

Головний лікар  «Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» О. Калініченко додала, що по місту на амбулаторному лікуванні перебуває 16 контактних осіб на самоізоляції та 3 осіб з пітвердженим діагнозом коронавірус. Усі ці пацієнти знаходяться під наглядом свого сімейного лікаря і скарг на свій стан не мають.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: