Завантаження ...
banner

Комісія вирішила, коли в Ніжині запрацюють перевізники і дитсадки

"Щойно на комісії ТЕБ та НС обговорили можливість відновлення роботи дитячих садочків і пасажирських перевезень, – повідомляє в мережі Фейсбук міський голова А. Лінник. – Анонсовані в проекті постанови вимоги

пасажирські перевезення, дитсадки, відновлення роботи

"Щойно на комісії ТЕБ та НС обговорили можливість відновлення роботи дитячих садочків і пасажирських перевезень, – повідомляє в мережі Фейсбук міський голова А. Лінник. – Анонсовані в проекті постанови вимоги до них жорсткі та безкомпромісні. 

Комісія вирішила до понеділка дати час перевізникам і відповідним службам з'ясувати, чи вдасться при перевезенні пасажирів дотримуватись усіх вимог і рекомендацій Головного санітарного лікаря. А це своєчасна обробка транспорту та обмеження кількості пасажирів.

Тепер про ДНЗ. Розпочати свою роботу 25 травня, відповідно до урядової постанови, садки не зможуть. Адже для підготовки освітніх закладів для прийому дітей необхідний час. Звіт про готовність садочків до роботи буде заслухано 3 червня.

20 травня на сесії міської ради було виділено 570 тисяч гривень для придбання деззасобів для садочків. Управління освіти зараз ці кошти освоює та замовляє в постачальників ці засоби".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: