Завантаження ...
banner

У Ніжині з'явиться крематорій для тварин?

У Ніжині заговорили про придбання утилізатора (крематорію для тварин). 29 листопада на робочій нараді з питань благоустрою Ніжина управлінню житлово-комунального господарства та будівництва протокольно доручили передбачити кошти

тварини, утилізатор

У Ніжині заговорили про придбання утилізатора (крематорію для тварин). 29 листопада на робочій нараді з питань благоустрою Ніжина управлінню житлово-комунального господарства та будівництва протокольно доручили передбачити кошти на закупівлю крематорію для тварин. 

Журналістам сайту mynizhyn.com. заступник начальника УЖКГ та Б Світлана Сіренко розповіла, що питання це – не нове. "Розуміючи важливість збереження екології, щороку в так звану програму про тварин ми намагаємося вписати придбання утилізатора, це не вперше. Проте на даний час необхідність у його закупівлі стоїть дуже гостро".

За словами Світлани Сіренко, вартує утилізатор від 190 тис. грн. до 1 млн. 128 тис. грн.

Займатися придбанням буде УЖКГ та Б, а хто буде утилізовувати мертвих тварин – вирішить сесія. Можливо, цим буде займатися КП "ВУКГ".

Зі слів С. Сіренко, спаленню будуть підлягати мертві тварини, які гинуть на дорогах міста, прибудинкових територіях та ті, яких будуть присипляти (у разі, якщо тварина хвора на сказ). 

Валентина Пильник
Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: