Завантаження ...
banner

У Ніжині «виросло» ще одне «сонячне дерево». Фото

Про те, аби встановити у Ніжині друге енергодерево говорили ще минулого року. І ось цього місяця між Ощадбанком і ТЦ «Гермес» встановили ще одне «сонячне дерево». За даними prozorro.gov.ua Управління житлово-комунального

сонячне дерево, благоустрій, тендер

Про те, аби встановити у Ніжині друге енергодерево говорили ще минулого року. І ось цього місяця між Ощадбанком і ТЦ «Гермес» встановили ще одне «сонячне дерево».

За даними
prozorro.gov.ua Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради придбало «сонячне дерево» за 195 тис. 700 грн. (аукціон відбувся ще 1 квітня).


Також паралельно відбувся тендер на проведення робіт з капітального ремонту і реставрації елементів благоустрою на території від Ощадбанку до ТЦ «Гермес» з встановленням енергодерева. Тут сума більша і складає 534 тис. 46 грн. Роботи виконує МПП "ФАКЕЛ".

«Сонячне дерево» і благоустрій профінансували в основному за рахунок коштів субвенції державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку (міськрада співфінансувала лише частково).

На сьогодні навколо енергодерева вже поклали плитку. Ще встановлять декілька лавок біля «дерева» і чотири лавки окремо на території. Також з'являться урни.

Як розповів журналістам mynizhyn.com начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко: «Всі роботи завершимо вже цього тижня».

Наталія Нікітіна
Фото автора

сонячне дерево, благоустрій, тендер

сонячне дерево, благоустрій, тендер

сонячне дерево, благоустрій, тендер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: