Завантаження ...
banner

На Чернігівщині від коронавірусу помер чоловік, який намагався втекти з лікарні

Про це сьогодні, 5 квітня, у Facebook повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко. Як зазначається від ускладнень коронавірусу помер житель Борзнянського району. У ніч з 3 на 4 квітня з Борзнянської центральної районної

коронавірус, чоловік, смерть, поліція

Про це сьогодні, 5 квітня, у Facebook повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко. Як зазначається від ускладнень коронавірусу помер 56-річний чоловік з села Пам'ятне, Борзнянського району.

Національна поліція Чернігівської області повідомляє, що у ніч з 3 на 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого клінічно підтверджений COVID-19. Поліцейські та медики спільними зусиллями повернули пацієнта до лікувального закладу.
 
З моменту полишення місця обсервації до повернення назад чоловік з іншими особами не контактував. Поліцейські та медики були екіпіровані всіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби.
 
Поліція продовжує нести службу з охорони місць лікування на COVID-19. Також правоохоронці контролюють дотримання встановлених карантинних обмежень на території Чернігівської області.
 



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: