Завантаження ...
banner
banner

Скільки тестів на коронавірус уже використала Ніжинська міськлікарня?

Щодня Ніжинська міська лікарня надає інформацію про те, яка кількість осіб поступила до лікарні на стаціонарне лікування за добу. У цьому переліку майже завжди присутні дані про хворих з пневмонією, що на фоні пандемії коронавірусу

коронавірус, лікарня, пневмонії, тести

Щодня Ніжинська міська лікарня надає інформацію про те, яка кількість осіб поступила до лікарні на стаціонарне лікування за добу. У цьому переліку майже завжди присутні дані про хворих з пневмонією, що на фоні пандемії коронавірусу викликає у ніжинців занепокоєння, підозри і масу інших негативних емоцій.

Журналістам сайту mynizhyn.com генеральний директор Ніжинської місокої лікарні Олександр Костирко відповів: "Звідки люди беруть інформацію, що хворих на пневмонію багато? Ми обслуговуємо не тільки наше місто, а й Ніжинський район та Носівку, і кількість таких хворих не перевищує аналогічні випадки за звітній період минулого року".

Олександр Михайлович, міська лікарня отримала 250 тестів на визначення COVID-19. Скільки з них уже використано?

– Скажу так: ми нікому не відмовляємо в проведенні тесту. Є показання – проводимо тест. Але робити його всім, хто чихне чи кашляне, ми не будемо.

За останньою інформацією, із 250 тестів ми вже використали 4.

Валентина Пильник
Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: