Завантаження ...
banner

У Ніжині сумчанин пограбував кіоск

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури 30 річному грабіжнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Подія сталася у цьому місяці. Чоловік, який є мешканцем м. Суми, раніше неодноразово судимий, перебуваючи поблизу

кіоск, грабіж, крадій, прокуратура, суд

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури 30-річному грабіжнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Подія сталася у цьому місяці. Чоловік, який є мешканцем м. Суми, раніше неодноразово судимий, перебуваючи поблизу торгівельного кіоску м. Ніжин, скориставшись тим, що продавець вийшла з кіоску, проник до зазначеного торгівельного приміщення та таємно викрав грошові кошти в сумі  10 тис. гривень. При спробі зникнути з місця події непоміченим,  останній був викритий продавцем кіоску. 

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаному з поєднаному з проникненням у приміщення  (ч. 3 ст. 186 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: