Завантаження ...
banner
banner

Ніжинським підприємцям значно зменшили орендну плату через карантин

25 березня на засіданні 70 сесії міської ради ніжинські депутати розглянули і прийняли ряд важливих рішень. Серед них було рішення «Про зменшення орендної плати орендарям об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади

орендна плата, знижка, підприємці

25 березня на засіданні 70 сесії міської ради ніжинські депутати розглянули і прийняли ряд важливих рішень. Серед них було рішення «Про зменшення орендної плати орендарям об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на період карантину, спричиненого коронавірусом COVID-19».

Так, з 17 березня 2020 року до завершення карантину буде зменшено орендну плату на 50% за об’єкти комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади та розмір пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою орендарям та суб’єктам підприємницької діяльності.

Зменшення орендної плати буде можливим за умови подання відповідної заяви та дотримання карантинного режиму.

Знижка не надається орендарям, які здійснюють роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, юридичні особи, які фінансуються з державного або місцевого бюджету.

Також міський голова Анатолій Лінник вніс на розгляд пропозицію щодо зменшення орендної плати суб’єктам господарювання, які повністю припинили свою підприємницьку діяльність у зв’язку з карантинними заходами на 99%. Депутати пропозицію міського голови підтримали.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: