Завантаження ...
banner
banner

Карантин продовжили до 24 квітня

Кабінет Міністрів вирішив ввести режим надзвичайної ситуації на території усієї України. Також ще на 30 днів скрізь продовжили карантин: на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив 25 березня. Таким чином, усі заклади освіти

карантин, режим надзвичайної ситуації, продовження

Кабінет Міністрів вирішив ввести режим надзвичайної ситуації на території усієї України. Також ще на 30 днів скрізь продовжили карантин: на 21 день – до 24 квітня включно.

Відповідне рішення Уряд ухвалив 25 березня. Таким чином, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну, – повідомило Міністерство освіти і науки.  

"Прошу не плутати надзвичайну ситуацію із надзвичайним станом. Вона не обмежує конституційних прав, а лише консолідує зусилля",– зазначив прем'єр Денис Шмигаль.

Також передбачаються зміни у проведенні пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Докладна інформація про це буде оприлюднена на сайті МОН завтра, 26 березня 2020 року.

МОН також надало роз’яснення, що у зв’язку із запровадженням загальнонаціонального карантину педагоги максимально мають бути переведені на роботу в гнучкому та дистанційному режимі, при цьому навіть за працівниками, що фактично не виходять на роботу, за законом зберігається середня заробітна плата.

За матеріалами 24tv.ua і konkurent.in.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: