Завантаження ...
banner

З Ніжина до сіл може з’явитися новий автобусний маршрут

У Ніжинському районі може з’явитися новий автобусний маршрут Ніжин – Кунашівка – Переяслівка – Черняхівка – Березанка – Ніжин. Про це 13 лютого повідомили на засіданні Координаційної ради

маршрут, новий, автобуси, перевезення

У Ніжинському районі може з’явитися новий автобусний маршрут Ніжин – Кунашівка – Переяслівка – Черняхівка – Березанка – Ніжин. 

Про це 13 лютого повідомили на засіданні Координаційної ради Чернігівської облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області. Щоб предметно говорити про його відкриття, Ніжинській РДА потрібно провести дослідження доріг та надати орієнтовні схему та розклади руху автобусів.

Читайте також: 
На Ніжинщині будуть шукати нових перевізників на 4 автобусні маршрути

Питання про внесення змін до розкладу руху автобусів на маршруті Срібне – Чернігів (рейси 2405/2406) з часом відправлення з Ніжин АС о 09 год. 45 хв. на 09 год. 05 хв. вирішили доопрацювати спільно з перевізниками.

Як тільки Куликівська райдержадміністрація погодить рішення, то за новим розкладом їздитимуть автобуси і на маршруті Чернігів – Смолянка: відправлення рейсу з обласного центру перенесуть з 14 год. 53 хв. на 14 год. 32 хв.

Погодження двох райдержадміністрацій — Бахмацької і Талалаївської — потрібні для зміни днів обслуговування автобусного маршруту Талалаївка – Бахмач (рейси 4083/4084): із щоденного виконання на 2, 3, 4, 5, 6 дні тижня.

Координаційна рада також обговорила відновлення пасажирських перевезень на маршруті Чернігів – Вовчок по 5, 6, 7 днях тижня. Перевізник призупинення рейсів пояснює як технічними проблемами транспортних засобів, так і зменшенням пасажиропотоку. Зі свого боку, керівництво Кіптівської ОТГ готове відшкодовувати вартість перевезення пільгових категорій.

маршрут, новий, автобуси, перевезення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: