Завантаження ...
banner

День всіх закоханих у Ніжині: ТОП-7 ідей для подарунків

День всіх закоханих, або ж День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


День всіх закоханих, подарунки, ідеї

День всіх закоханих, або ж День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. Для кожної людини цей день особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 
 
14 лютого вже на носі, а ви не знаєте, що подарувати? Тоді ловіть наш ТОП-7 ідей для подарунків коханим на День святого Валентина у Ніжині:
 
1. «Веселий Джин» - магазин оригінальних товарів та подарунків, таких, котрі перетворюють звичайний день у свято! Завітайте в «Веселий Джин» і переконайтеся самі! ТЦ "Пасаж", 2 поверх.
 
«Веселий Джин» в Instagram і Facebook

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 

2. Нижня білизна.

Про що мріє жінка? Комфорт, краса, практичність - і це все разом. Ви скажете не можливо... А для магазину нижньої білизни «Грація» все можливо! Тут ви знайдете і вишуканий комплект нижньої білизни, спокусливі кружева і зручні піжами. А якщо ви хочете 100% догодити своїй половинці, у магазині можна придбати спеціальний подарунковий сертифікат.

Також, в асортименті магазину є білизна для чоловіків. «Бутік «Грація» знаходить за адресою: місто Ніжин, торговий павільйон №938-А на Центральному ринку. Телефон: 068 194 2304.

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 

3. «Ніжин-Хліб». Кохання має солодкий смак!
 
«НіжинХліб» пропонує торти до дня Святого Валентина: «Закоханим», «Для тебе», «Спокуса» та багато інших. Адже солодкі подарунки - це так приємно, а ми точно знаємо, як зробити ваше свято незабутнім!

Придбати торти можна у фірмових кіосках «Свіжий хліб» та магазинах міста.

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 

4. Оригінальний букет, чи фотосесія порадує вас і вашу половинку.

Такий подарунок вам на замовлення організує Katerina Scherbakova у Ніжині! Солодощі і квіти або справжній чоловічий букет – завжди в моді, а в такому поєднанні виглядають на мільйон. А від професійної романтичної фотосесії взагалі ніхто не відмовиться!
 
Ви гарантовано будете у захваті!

Телефон: 068 101 8004.

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 

5. Гелієві кульки, букети, серця до Дня закоханих з доставкою! 
 
14 лютого з кожним роком все більше та більше стає поруч з основними святами в Україні. Він стає в один ряд з днем народження, річницею та іншими приємними святами. Кожен прагне придумати такий подарунок, аби підкорити серце коханої людини. В такому випадку є чудовий варіант – купити повітряні кулі на День Святого Валентина. 
 
Магазин «Все для свята та весілля» (ринок, бутик 9, вниз від м’ясного павільйона). Тел. 068-102-29-70

Магазин «Все для свята та весілля» у Facebook.

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 
 
6. Організуй коханій людині романтичний День  закоханих з легким паром!

Сауна, басейн, камін, кімната відпочинку. Все це чекає на вас за адресою: м.Ніжин, вул. Авіації (приміщення фірми «Інжен»). 

Телефони: 097 354 98 91, (04631) 3 14 91.

День всіх закоханих, подарунки, ідеї
 
 
7. Магазин «БАГІРА» - стартові набори для гель лаку, сенсорні лампи, фрезера, манікюрні  набори сталекс, професійні фени, вирівнювачі для волосся, високоякісна косметика для макіяжу, тримери... розгубились? Тоді подарунковий  сертифікат - кращий подарунок для твоєї коханої!

Магазин «БАГІРА» вул, Братів Зосим, 9, тел.: (097) 93-88-247.

Магазин «БАГІРА» в Іnstagram

День всіх закоханих, подарунки, ідеї

Незабутній День всіх закоханих на сайті Mynizhyn.com

Це відмінна можливість приємно здивувати свою другу половинку, розмістивши фото, відео або чуттєве привітання на сайті Mynizhyn.com, яке потрапить прямо в серце. 

Цей оригінальний та нестандартний подарунок не залишить нікого байдужим, адже все буде зроблено з любов’ю. Це може бути як просте текстове поздоровлення, так і відеопривітання, або ж чуттєвий вірш. Все залежить від вашої фантазії. 

Публікація на сайті коштуватиме – 200 грн. Надсилайте свої привітання на нашу пошту mynizhyn.com@gmail.com або в месенджер Facebook за цим посиланням. Визначайтеся та до справи, зробіть День всіх закоханих справді незабутнім!

День всіх закоханих, подарунки, ідеї

А найголовніше - просто кохайте і будьте коханими!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: