Завантаження ...
banner
banner

На ніжинському сміттєзвалищі хочуть встановити відеокамери

Сьогодні, 17 січня, відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У роботі засідання взяли участь: перший заступник міського голови

благоустрій, відеокамери, сміттєзвалище

Сьогодні, 17 січня, відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням  міського голови Анатолія Лінника. У роботі засідання взяли участь: перший заступник міського голови з діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Алла Попик. 

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради.

Під час наради обговорили питання щодо освітлення скверу Лисянського та додаткового освітлення пам'ятного знаку.

Управлінню житлово-комунального господарства та будівництва доручено вивчити питання та надати пропозиції щодо освітлення дитячого майданчику (Кораблика) у сквері Театральному.

Міський голова Анатолій Лінник надав доручення підготувати проект рішення виконавчого комітету про затвердження зразка аншлагу відповідної форми для розміщення їх на будинках.

Містобудівній раді надано доручення про визначення підходу до укладки тротуарної плитки по вулиці Батюка, її кольору та розміру.

Також обговорили питання реконструкції полігону твердих побутових відходів та встановлення там автоматизованої системи відеокамер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: