Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині 13 населених пунктів ще досі без газу: у школах відмінили заняття

Під час проведення сільсько господарських робіт 28 листопада технікою ТОВ "АПК Магнат" біля села Синдаревське Ніжинського району було пошкоджено розподільчий міжселищний газопровід високого тиску діаметром 159 мм

газ, аварія, газопровід

Під час проведення сільськогосподарських робіт 28 листопада технікою ТОВ "АПК Магнат" біля села Синдаревське Ніжинського району було пошкоджено розподільчий міжселищний газопровід високого тиску діаметром 159 мм, внаслідок чого без газу залишилось 2305 абонентів у 12 населених пунктах Ніжинського району (Крути, Бакланове, Поляна, Талалаївка, Безуглівка, Синдаревське, Курилівка, Пашківка, Переяслівка, Бурківка, Перебудова, Почечине) та у с. Кунашівка  Ніжинської міської ОТГ.


29 листопада відбулось розширене засідання позачергової районної комісії з питань ТЕБ та НС під керівництвом голови райдержадміністрації В’ячеслава Івашина та за участі директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Сергія Болдирева, директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Володимира Кривенка, інших керівників спеціалізованих служб, голів сільських рад, представників структурних підрозділів РДА.

Ремонтні роботи газопроводу проводяться працівниками Ніжинського відділення ПАТ "Чернігівгаз". Найближчими днями буде здійснено подвірних обхід абонентів, відключення кожного від газових мереж, а після завершення ремонтних робіт, перевірку газопроводу на герметичність і почерговий пуск газу.

Соціальними працівниками здійснюється обхід домівок соціально вразливих верств населення. У Ніжинській центральній районній лікарні передбачені місця для надання їм та дітям медичної допомоги. Крім того, для дітей із родин, що опинились у складних життєвих обставинах, зарезервовано місця у Ніжинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та опрацьовано можливість направлення їх на відпочинок до санаторію "Зелений гай" у м. Чернігів.

02-03 грудня відміняються заняття в загальноосвітніх школах у с. Талалаївка, с. Безуглівка та с. Крути Ніжинського району. Навчання буде здійснюватись дистанційно.

У приміщеннях сільських рад влаштовано пункти обігріву.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: