Завантаження ...
banner

У Будинку Культури відбулася презентація робіт молодої художниці

14 листопада у міському Будинку культури відкрилася персональна виставка робіт молодої художниці ромської національності, члена Ніжинської асоціації ромів «ЗОР» Алени Сенько, за підтримки Посла толерантності ПРООН в Україні Золи

художниця, роми, картини

14 листопада у міському Будинку культури відкрилася персональна виставка робіт молодої художниці ромської національності, члена Ніжинської асоціації ромів «ЗОР» Алени Сенько, за підтримки Посла толерантності ПРООН в Україні Золи Кондур, інформує nizhynrada.

З вітальним словом виступив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, відзначивши особливість виставки. Зауважив, що картини унікальні і не схожі на ті, що вже були раніше презентовані, в них є стиль, є тематика ромської національності.

До вітальних слів долучилися Посол толерантності ПРООН в Україні Золи Кондур, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, керівник Ніжинської асоціації ромів «ЗОР» Марина Бублик.

Художниця презентувала свої картини, що відображають життя ромської громади у різних жанрах та у різних станах та радо відповідала на поставлені запитання журналістів та гостей.

художниця, роми, картини

художниця, роми, картини

художниця, роми, картини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: