Завантаження ...
banner
banner

Поліція розшукує 3-річного хлопчика з Ніжинщини, який зник в ДНР

Правоохоронці Маріуполя розшукують дитину, яка була незаконно усиновлена ​​в т.зв. «ДНР». 5 листопада в поліцію Маріуполя звернулася Катерина Шейко з с. Лосинівка Чернігівської області. Жінка заявила

поліція, розшук, дитина, ДНР

Правоохоронці Маріуполя розшукують дитину, яка була незаконно усиновлена ​​в т.зв. «ДНР».

Про це місцевий сайт 0629.com.ua повідомили в Центральному відділі поліції.

5 листопада в поліцію Маріуполя звернулася Катерина Шейко з с. Лосинівка Чернігівської області. Жінка заявила, що на окупованій частині Донецької області знаходиться її 3-річний онук, якого вона хотіла б повернути назад.

Справа в тому, що її дочка і онук, 2016 року народження, Захарченко Максим поїхав з матір'ю в Докучаєвськ, де жив із дідусем та бабусею. За цей час зв'язок обірвався. Як з'ясувалося, за 3 роки мати, бабуся і дідусь померли. Окупаційна влада віддала Захарченко Максима в дитячий будинок.

Катерина Шейко поїхала в Донецьк повертати онука, але там їй сказали, що його вже «усиновили громадяни ДНР».

Жінка вважає, що її онук знаходиться на підконтрольній бойовикам території незаконно і сподівається на українську поліцію і держава в питанні повернення Максима на Батьківщину. Вдома на нього чекають брати.

Поліція просить усіх, хто знає точне місцезнаходження малюка звернутися за телефонами 096 797 20 14 або 095 524 03 04. Максим Захарченко оголошений в розшук.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: