Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські спортсмени просять зменшити розмір орендної плати

Ніжинський спортивний клуб, що розміщений на території Третього мікрорайону, просить зменшити розмір орендної плати і надати їм на рік пільгу у розмірі 60%. Такий проект рішення розглянули вчора, 6 листопада, під час засідання

спортивний клуб, підвал, пільга

Ніжинський спортивний клуб, що розміщений на території Третього мікрорайону, просить зменшити розмір орендної плати і надати їм на рік пільгу у розмірі 60%.

Такий проект рішення розглянули вчора, 6 листопада, під час засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

Представники спортивного клубу розповіли, що їхнє приміщення розташоване у підвалі  навчально-виховного комплексу №16 "Престиж" (директор Градобик Валентина). Організація неприбуткова. У клубі тренуються лише діти, 20 вихованців.

На сьогоднішній день у спортсменів є серйозні матеріальні проблеми: протікає дах (він же – перший поверх гімназії). Течуть старі труби. За словами представників спортивного клубу, капає просто посеред кімнати, де займаються діти. Про це була розмова з директором закладу, але ні про що конкретно  не домовилися. "Ми можемо надати допомогу фінансово, – говорять спортсмени, – витяжку ми вже зробили за свої кошти. Якби тільки знати, що й нам підуть назустріч і нададуть пільгу".

Було озвучено, що балансоутримувач, яким є управління освіти Ніжина, надання пільги заперечує. 

"Якщо не буде пільги, нам невигідно буде далі займатися в цьому приміщенні", – заявили спортсмени.

Члени комісії рекомендували в подальшому задокумендовувати співпрацю з гімназією і підтримали даний проект рішення. Але це не означає, що проблему вирішено: питання надання пільги буде розглянуто ще й на засіданні бюджетної комісії, (куди також було вирішено запросити директора навчально-виховного комплексу), а потім винесене на засідання сесії міськради. Саме на ній і буде прийняте рішення.

Валентина Пильник
 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: