Завантаження ...
banner

За зґвалтування вагітної жінки - 9 років

Прокурор Прилуцької місцевої прокуратури довів у суді винуватість місцевого жителя у вчиненні розбійного нападу (ч. 2 ст. 187 КК України) та зґвалтуванні вагітної жінки (ч. 2 ст. 152 КК України)

жінка, вагітність, ґвалтівник, прокуратура

Прокурор Прилуцької місцевої прокуратури довів у суді винуватість місцевого жителя у вчиненні розбійного нападу (ч. 2 ст. 187 КК України) та зґвалтуванні вагітної жінки (ч. 2 ст. 152 КК України).

У суді було доведено, що 26 лютого 2019 мешканець м. Прилуки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов за місцем проживання потерпілої, де напередодні вживав алкогольні напої з її чоловіком.

Застосовуючи фізичне насильство, яке є небезпечними для здоров’я потерпілої, завдав їй декілька ударів по голові та тілу, чим спричинив останній тілесні ушкодження та відкрито заволодів золотою сережкою. Після цього, усвідомлюючи перебування потерпілої у стані вагітності, застосував фізичне насильство та зґвалтував її.

У ході судового розгляду зловмисник свою винуватість у вчиненому не визнав, проте прокурором надані беззаперечні докази, які суд визнав належними та допустимими, а також такими, що узгоджуються між собою та підтверджують обвинувачення.

Відтак, вироком Прилуцького міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: