Завантаження ...
banner

Низька зарплата не влаштовує ніжинських тренерів

Ніжинці люблять спорт. І ми бачимо, яких колосальних результатів вони досягають у різних його видах. Тренер навчає своїх вихованців всьому, що знає сам, і нерідко учні стають на щабель вище свого наставника. Тренери не хизуються, але вони

спорт, тренер, зарплата

Ніжинці люблять спорт. І ми бачимо, яких колосальних результатів вони досягають у різних його видах. Тренер навчає своїх вихованців всьому, що знає сам, і нерідко учні стають на щабель вище свого наставника. Тренери не хизуються, але вони просять, щоб їхня праця була належним чином оцінена.

На засіданні бюджетної комісії 20 вересня депутат К. Смалій підняв питання мізерної заробітної плати ніжинських тренерів. "У минулому році у Ніжині працювало більше 40 тренерів, нині – 38, – наголосив депутат. (До слова, педагогічних працівників на все місто – 1000, – авт.). – Дехто і зараз планує змінити поле діяльності. Причина в тому, що зарплата тренера у півтори рази менша за зарплату фізкультурника. Вважаю за потрібне підготувати проект рішення про збільшення заробітної плати чи надання надбавки (на наступний рік)".

Присутні підтримали пропозицію. Міський голова А. Лінник запевнив, що місто шанує своїх спортсменів і це питання обов'язково буде враховано при розгляді бюджету на наступний рік.

Валентина Пильник 
Фото ілюстрове
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: