Завантаження ...
banner
banner

Новий дитячий садочок: що вже зроблено?

10 вересня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник управління житлово-комунального

дитячий садок, школа №14

10 вересня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кукшніренко,  начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського, до загальноосвітньої школи № 14, яка знаходиться за адресою: м.Ніжин, вул.Шекерогринівська, 52а де відбувається реконструкція частини будівлі школи під дошкільний навчальний заклад.

На даний час проводяться ремонтні роботи в приміщеннях, де будуть розміщуватись групи, коридори та харчоблок.

В ході обстеження директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Тетяна Бублик ознайомила членів робочої групи з проведеними роботами по реконструкції приміщень для відкриття дошкільного садочку. На сьогодні зроблена вентиляція, замінені двері та пофарбовані стелі, закуплені матеріали для ремонту підлоги. У харчоблоці встановлено витяжки та проведено водовідведення. Також монтується окремий вхід для дітей садочку.

Під час наради міський голова Анатолій Лінник оглянув територію та вже виконані роботи, поспілкувався з підрядником стосовно організації подальших робіт із реконструкції та графіків їх виконання.

Начальник сектора взаємодії із засобами
масової інформації (прес-центр)

дитячий садок, школа №14

дитячий садок, школа №14

дитячий садок, школа №14

дитячий садок, школа №14
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: