Завантаження ...
banner

У Ніжині засудили зухвалого хулігана

Прокурором у суді доведено вину мешканця м. Ніжина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів

суд, прокуратура, хуліган

Прокурором у суді доведено вину мешканця м. Ніжина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю).
 
У ході судового розгляду підтвердилося, що в березні поточного року 38 річний раніше судимий мешканець м. Ніжин, перебуваючи в приміщенні одного з торгівельних павільйонів міста, демонструючи зневагу до загальноприйнятих норм поведінки, виражаючись нецензурною лайкою в біг відвідувача торгівельного павільйону, не реагуючи на зауваження останнього, наніс потерпілому удар та в ході боротьби пошкодив прилавки і товар в магазині, що призвело до тимчасової зупинки роботи закладу. 

У судовому засіданні обвинувачений підтвердив обставини вчинення кримінального правопорушення, повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у скоєному та добровільно усунув завдану шкоду.

При призначенні покарання обвинуваченому суд врахував всі обставини справи, ступінь тяжкості вчиненого злочину, а також особу обвинуваченого, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Відтак, вироком Ніжинського міськрайонного суду винуватця, за вчинення інкримінованого йому злочину, засуджено до 2 років обмеження волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 1 рік 6 місяців.

На даний час вирок не вступив в законну силу. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: