Завантаження ...
banner

Скільки за тиждень у Ніжині впіймали порушників правил дорожнього руху?

У період з 31 серпня по 6 вересня включно Ніжинський відділ поліції забезпечив оперативне реагування на 310 заяв та повідомлень. Про це на щотижневій оперативній нараді розповів представник Ніжинського відділу поліції

поліція, водії, порушники

У період з 31 серпня по 6 вересня включно Ніжинський відділ поліції забезпечив оперативне реагування на 310 заяв та повідомлень. Про це на щотижневій оперативній нараді розповів представник Ніжинського відділу поліції.

Із загальної кількості заяв та повідомлень 27 мали ознаки кримінального характеру. Працівниками поліції складено 147 адміністративних матеріалів, у 55 випадках накладено штрафи на загальну суму 12 тис. 886 грн. У 52 випадках порушники отримали попередження, ще 40 адмінматеріалів були направленні на розгляд до інших органів.
По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 60 порушень з боку водіїв. 9 осіб керували транспортними засобами у стані сп'яніння, 6 водіїв транспортних засобів не мали відповідних документів, 5 водіїв керували не маючи права керувати транспортними засобами та ще один, будучи позбавленим права керування.

За невиконання водіями вимог дорожніх знаків, прав зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів до відповідальності було притягнуто 21 водія. На водіїв багатотонажних транспортних закладів було складено 13 адмінматеріалів.

mynizhyn.com
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: