Завантаження ...
banner
banner

Підготовка до відзначення Дня Незалежності у Ніжині

23 серпня відбулась виїзна робоча нарада щодо підготовки об’єктів до відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності. Міський голова Анатолій Лінник разом з керівниками комунальних підприємств міста, які відповідають

підготовка, День Незалежності, пам'ятник

23 серпня відбулась виїзна робоча нарада щодо підготовки об’єктів до відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності. Міський голова Анатолій Лінник разом з керівниками комунальних підприємств міста, які відповідають за благоустрій міста, а саме: управління житлово-комунального господарства та будівництва та КП «ВУКГ» перевірили стан благоустрою та виконання робіт до відкриття світлодинамісного фонтану 23 серпня 2019 об 18-00 годині у сквері Лисянського (на будівництво об’єкту було виділено бдизько 2,5 млн.гривень з державного бюджету).

Читайте також: Ніжин святкує День Державного Прапора України. Фото
 
Наступним об’єктом, який перевірили очільники міста став пам’ятний знак «Борцям за незалежність». Даний монумент буде відкрито 24 серпня 2019 року об 11-00 годи, за адресою: м.Ніжин, вул.Незалежності (парк Незалежності). УЖКГ та Б в 2018 році було замовлено виготовлення пам’ятника. Зовнішній вигляд його було погоджено на містобудівній раді. Автором став ніжинський скульптор Данііл Ровенчин. Кошти на його виготовлення залучено з міського бюджету в сумі 900тис. грн. В 2019 році було замовлено встановлення пам’ятного знаку, виконавцем даних робіт стало підприємство ДП «Укрсівербуд». Відкриття було приурочено до Дня Незалежності України.

По темі: Заходи в Ніжині, присвячені державним святам
 
Міський голова Аанатолій Лінник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко та директор КП «ВУКГ» перевірили стан підготовки пам’ятника до відкриття, а саме: встановлення самого пам’ятного знаку, укладання плитки, встановлення по периметру лавок та урн, а також підведення підсвітки для освітлення памְ’ятника у нічний час.

Урочисте відкриття пам’ятника «Борцям за незалежність» відбудеться 24 серпня 2019 року об 11-00 годині в парку Незалежності. Запрошуємо ніжинську громаду долучитися до урочистостей.

підготовка, День Незалежності, пам'ятник

підготовка, День Незалежності, пам'ятник

підготовка, День Незалежності, пам'ятник

підготовка, День Незалежності, пам'ятник
 
начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю А.Шведун
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: