Завантаження ...
banner
banner

Чи є у Ніжині державний нотаріус?

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради надходять звернення громадян міста щодо відновлення роботи в місті Ніжині державного нотаріуса. Роботу державних нотаріусів організовують на місцях органи

державний нотаріус, Ніжин

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради надходять звернення громадян міста щодо відновлення роботи в місті Ніжині державного нотаріуса.

Роботу державних нотаріусів організовують на місцях органи Міністерства юстиції України, а тому відповідне звернення було направлено до Головного територіального Управління юстиції у Чернігівській області.

У відповіді на ті ж звернення Управління юстиції повідомляємо, що в штатному розписі Ніжинської районної державної нотаріальної контори передбачено 2 штатні одиниці, які є на даний час вакантними і відсутні особи, які відповідають вимогам до таких посад і мали б бажання працювати в державній нотаріальній конторі.

Обов’язки по обслуговуванню населення міста Ніжина з питань вчинення нотаріальних дій покладені на працівників Бахмацької районної нотаріальної контори (16500, Чернігівська обл., м. Бахмач, вул. Шевченка, 38, тел. (04635) 2-15-90, (04635) 2-15-25).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: