Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська лазня подешевшала до мільйона, чи будуть покупці?

14 серпня мав відбутися аукціон з продажу Ніжинської лазні, яка своїм "ошатним" виглядом довгенько псує настрій не лише учням ніжинської ЗОШ №4 та мешканцям сусідніх будинків. Стартова ціна за цей об’єкт

лазня, аукціон, ціна

14 серпня мав відбутися аукціон з продажу Ніжинської лазні, яка своїм "ошатним" виглядом довгенько псує настрій не лише учням ніжинської ЗОШ №4 та мешканцям сусідніх будинків.

Раніше ми писали: 
Продамо стару лазню - купимо сучасний грейдер?

Стартова ціна за цей об’єкт нерухомого майна складала – 2 млн. 271 тис. 288 гривень без урахування ПДВ. Чи то бажаючих не знайшлося, чи нерухоме майно за 8 днів сильно впало в ціні, але сьогодні умови аукціону змінилися, повідомляє сайт "Нежатин".

Початкова ціна продажу лота без урахування ПДВ тепер складає 1 млн. 135 тис. 644 грн. Більше ніж на мільйон за тиждень це дійсно дивовижні цифри! Чи знайдуться тепер нові власники, які упорядкують об’єкт, наразі невідомо. Але аварійна будівля поблизу навчального закладу це вибухівка з таймером, обов’язково вибухне і наслідки будуть жахливі…

Умови проведення аукціону можна подивитись на сайті Майно Ніжин.

Наступний електронний аукціон відбудеться 3 вересня 2019. Аукціон буде проведено в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: